Jämtlands Lösullsisolering & Alltjänst
För en hållbar framtid och energieffektiva fastigheter

Om oss

Vi är ett litet lokalt företag som värnar som våra kunder och samarbetspartners

Vi hjälper dig med självklart med Isoleringen men kan även hjälpa till vid andra projekt om så önskas, Alla projekt oavsett storlek är lika viktiga för oss och en nöjd kund är alltid vår prioritet. Energieffektivt och Miljövänligt

Vi bor och verkar i ett område där effekterna av klimatpåverkan är tydliga, Vi är därför noggranna med valet utav material som används vid våra isoleringar för att värna om miljön men samtidigt inte tumma på kvalité eller funktion.


Vi använder oss därför utav antingen Cellulosa eller Träfiber som är dom isoleringsmaterial som lämnar lägst co2 avtryck efter sig och samtidigt ger ett bra isoleringsvärde, Det lämnar till och med ett negativt koldioxidutsläpp eftersom träden det kommer ifrån har växt sig stora under lång tid och bundit upp co2 under hela sin livstid. 

 Projekt i Vemdalen

Så här kan det se ut där vi har fått isolera både väggar och tak åt en kund i Vemdalen.

Vill ni veta mer? 

Klicka på länken nedan för att komma i kontakt med oss.


Kontakta oss


Nyproduktion

Här har vi en vind på en nyproducerad maskinhall i Storsjö. 

Tilläggsisolering

En vind där det låg gammalt ihoppackat spån som inte längre isolerade, Efter ett lager med Cellulosa har nu kunden både ett bättre klimat inne på sommaren som på vintern samtidigt som uppvärmningskostnaden sänktes rejält.

Kontakta oss
Vi utför alla typer av isoleringar.

Oavsett om ni bygger nytt, renoverar en äldre fastighet eller bara vill minska uppvärmningskostnaden och få ett bättre inomhusklimat finns vi där för er. Vi isolerar golv, tak och väggar vilket gör att det går snabbt, blir tätt och hållbart. 

Vi hjälper självklart även till att färdigställa inför isoleringen och kan vara behjälpliga med att ta fram rätt material för just din fastighet